[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem viccből mondom.
Erőteljesen szenvedek, totyogok mint aki becsinált, és ver a víz.
Legutóbb másfél hónapja éltem át több mint négy hétig tartott.

Üdv Eddyy

Válasz

Kovács Katalin üzente 14 éve

Hátfájásra nagyon jó a masszíroztatás.Jelenleg most kapok egy kúrát csodálatos érzés utána.
A hátizmokat kellene erősíteni torna, kerékpározás és séta - egyszóval mozgás nagyon fontos.
Mindenkinek jó egészséget kívánok! Kati

Válasz

Mikó Gáborné Zsuzsanna üzente 14 éve

Hát elszomoríto amit itt írtok, én is két sérvel kilódom len,és fenn sokszor úgy érzem, hogy az egyenes tartás a legjobb igen ám de akkor meg fáj. Most járok maszázsra javulást még nem észleltem, a fizíkó terápia amit adtak ultrahang semmit nem használt. Lehet,hogy ez a labda jólenne nem tudom már én is foglalkoztam vele, hogy venni kéne egyet, de félek mert egy alkalommal elküldtek gyógytornára és 3 hónap fekvés lett az eredménye és 15 db. infuzió. Utánna írány a Táltosok ők segitettek rajtam, most is hálásan emlékszem vissza rájuk. Papp Bélára a Tábornok u. van.

Szép napot mindenkinek: Mikó Zsuzusanna.

Válasz

Schnabl Mariann üzente 14 éve

Két gerincsérvem, ízületi gyulladásaim, s rengeteg lumbágóm volt. Sok mindent kipróbáltam, a műtétet viszont nem.
Négy éve olyan termékeket fogyasztok/ Vision cég gyártja Detox Antiox Pax/, azóta folyamatosan eszem ennek a cégnek a termékeit,azóta egyik sem jött elő. S ritkán érzem, hogy fáj!
Ez a labda jó ötlet, igaz 53 elmúltam, az előbb olvastam egy hasonló korú hölgy írását, aki nem tudna mit kezdeni ezzel a labdával.
Én szívesen használnám :-)A képre nézve, szinte érzem ahogy a gerinc tartó izmokat megnyújtja.......
üdv.Mariann

Válasz

Kolozsi Olga üzente 14 éve

A derék és lábfádalmakra fizióteráp9át ajánlt az orvos,ide most készülök elmenni,de én a vízi tornát próbáltam ki és nagyon jó,érdemes kipróbálni.

Válasz

Rómer Ilona üzente 14 éve

Én használom a Kosmodisket. A gyógytornát is azzal csinálom, mert így könnyebb a mozgás. Nagyon jól ellazítja az izmokat.

Válasz

Dr Nagy Emilné Viktória üzente 14 éve

Én használom a KOSMODIS-et.
Használ valamit ,de nem mulasztja el teljesen a fájdalmaimat.
Van egy maszirozó gépem és azon tudok kicsit lazitani a hátfájásomon.
A labda nagyon jó,nemkem még nincsen,de amikor fogyiklubban voltam,ott tornáztunk vele és rajta,nagyon jó volt.

Válasz

horváth jánosné üzente 14 éve

figyeljetek!!!!!!!hát-derék-gerinc fájdalmaimra gyogyszert szedek.Ezzel a mit tudom én milyen labdával egy 54-éves nő mit kezdjen ??A derekam tőrne el!!Esetleg még a kosmodisk-el ki egyeznék,de a kis szociális segélyemből hol futna rá pénz?TUDJÁTOK MIT ?Mi a kis pénzü emberek meg is dögölhetünk.Nekünk akkor sem lesz sem ilyen labdánk sem kosmodisk -ünk.Csáóóóóóóóóóó szeretlek benneteket.de bisztos hogy nem én fogok nyerni....

Válasz

Béres Lászlo üzente 14 éve

Legugolok járkálok, és maszirozom , igy elmullik egyideig...

Válasz

Szalai Sándorné üzente 14 éve

Összedörzsölöm a kér tenyeremet,hogy az energiát összegyűjtsem,majd kifelé két oldalra maszirozom a derekamat.Semmi mást nem használok.Ha nem szűnik meg a fájdalom 5 percen belül,megismétlem a kezelést.

Válasz

Pataki lászlóné üzente 14 éve

Finoman meg masziroztatom egy REU-mix-el ,aztán egy ritex pakolást felteszek .be veszem a nyugtatómat és addig pihenek fel húzott lábakkal míg meg nem unom.aztán egy langyos tusolás és ujra az ágyikómba pihenek
ha nem fáj semmim akkor agyonra dolgozom magamat az elmaradt munkáimmal.
Én már csak igy tudok élni.

Jó egészséget mindenkinek.
Panni

Válasz

Medovarszki Tamásné üzente 14 éve

Hátfájás ellen a legjobb a torna, azonkívül a sok séta, kényelmes cipő, kényelmes szék, kényelmes ágy, ami elég kemény, valamint hetente masszőr kezelésbe vesz.

Válasz

Kabolai Gyöngyi üzente 14 éve

Tisztelt Mindenki!

Én a hátfájásom ellen azt tenném, először is megvizsgáltatnám a tartásom,a talpam, egy talp technikussal, a cipőimet megválogatnám, és ha tehetném minden héten legalább kétszer elmennék az uszodába, hátúszni.
Kerülném a huzatot, a klima, és a ventillátor hatásait.
Kicserélném a régi kifeküdt ágyamat.és olyan széket használnék, ami egyenesen tartja a hátamat.
És sok időt töltenék a levegőn sporttal.
üdv. Kabolai Gyöngyi

Válasz

Makainé Anni üzente 14 éve

Spiritisztaként azonnal meg gyógyítom mert az okot gyógyítom, nem csak a fájdalmat.biztos fájdalom mentessé teszem hosszútávra,/véglegesen/.

Válasz

Sonderegger Lotti üzente 14 éve

Én minden reggel, 20-25 percet gerintornázok. Mióta ezt csinálom sokkal könnyebb a napom.
Gyógyszert szedni csak végső esetben szabad.
Függőséget okozhat és nem használ.
Kellemes tornászást és ezáltal kellemes napokat kívánok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én rendszeresen Kosmodisket használok. Szerintem ez egy tökéletes megoldás. Köszönet a feltalálójának.

Válasz

huber agnes üzente 14 éve

Nekem segit a krem amit jol bele kell masszirozni a börbe ezt 3-szor meg lehet ismetelni naponta

Válasz

Ilcsik Mihályné üzente 14 éve

Ilcsikné Zsóka

Minden nap gerinctornával kezdek, és napi szinten a kisunokámmal edződöm, tudom ajánlani minden klub tagnak, nagyon jót tesz, fittnek érzem magam, a hátfájás így nem érezhető nagyon.

Válasz

török jánosné üzente 14 éve

tisztelt club tagok én hátfájást ugy szoktam gyógyitani,hogy egy kicsit tornászok,és a páromat megkérem hogy maszirozza meg,és általában segit.

Válasz

Asztalos Ica üzente 14 éve

Mágneses ágybetéten alszom, jó a derekamnak és az izületeimnek is.

Válasz

Lonkay Gábor üzente 14 éve

A Ceragem a megoldás. Nemcsak hátfájásra.
Az infra sugarakkal melegítő jade köves hengerek működése minden eddigi problémámat csökkentette. Némelyeket teljesen megoldotta.
Nem vagyok ügynöke, csak rendszeres napi használója az ingyenesen használható eszköznek. Vérnyomás ,emésztés, allergia, izomgörcsök visszerek, belső szervek működési rendellenességei csökkentek vagy szüntek meg féléves használattal. folytatom a használatot mert gyógyszereket csökkentettem, sőt a vérnyomás csökkentőt el is hagyhattam.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Hajnalka! Te mióta iszod a "zöld löttyöt" és az mit takar? Éva

Válasz

Szadai Nándorné üzente 14 éve

Nekem az úszás segít, sajna ritkán jutok el, lehet, hogy igazatok van, és valami segédeszköz kellene. Vidám, hátfájás mentes napot kívánok mindenkinek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Üdvözöllek!Én 8 hónapja iszom a naturalgát és a gyümölcsökből készült italt.Megszűntek a fájdalmaim, nem fáradok el, még du. is pörgök és éjszaka pihentető az alvás.Szeretettel ajánlom mindenkinek!www.vitallife.uw.hu

Válasz

Knoll Károlyné üzente 14 éve

Sajnos nekem a hátam és a derekam is mindig fáj. Én gyógyszerezem magam mert különben nagyon rossz lenne fájdalommal dolgozni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ida Bernáth igen énis használom. a kozmodikszet. nekem bevált

aljálom mindenkinek. aki meg tudjaveni. rajtam sokat segitet
és köszönöm. aki kitallta. viragosvendeghaz

Válasz

Belső Marika üzente 14 éve

Belső Mária Sárhida

Ismerősömnek kínzó gerincfájdalomra javasoltam a Kímélő gerinctorna című kazetta A oldalát,majd később a B oldalt is.Naponta ez fél órát vesz igénybe,kiegészítve természetes gyógymódokkal,továbbá a bőséges folyadék fogyasztást,napi két litert vagy annál többet. Fontos a folyadék mínősége is ,hogy mit iszik,csak a tiszta vízet tudom ajálani,de ez nem a csapi vízet jelenti.Ha bővebb információra van szükséged írhatsz a belsomarika@gmail.com címre.

Válasz

Bodó Zsuzsa üzente 14 éve

Kedves Klubtagok !
15éve műtöttek meg kiszakadt porckorongsérvvel. Az orvosaim gerinckímélő életmódot írtak elő számomra. Megosztom Veletek, ami nekem bevált.
Nem szabad : nehezet emelni / csak egyenes gerinccel, ha elkerülhetetlen.../
megfázni
elesni
sokat ülni
Erősen javasolt: az úszás
a vízalatti torna
a séta
fűző használata hosszabb utakra /pl.: buszkirándulás/
kerékpározás
Ritex-pakolás, fájdalomcsillapító krémek használata
Ha ezeket a "szabályokat" betartom, akkor tünetmentes az állapotom. Nagyon fontos a hátgerinc mentén húzódó izmok erősítése gerinckímélő tornával. Időnként kontrollra járok, és igyekszem betartani az orvosi tanácsokat.
Remélem, tudtam egy kicsit segíteni a "gerinces" sorstársaknak.
Sok türelmet kívánok: Bodó Zsuzsa

Válasz

szlavikné éva üzente 14 éve

a férjem több éve szenved igen nagy fájdalommal járó gerincbántalmakkal, a masszázs sokat csökkent a fájdalmain.most nyilt lehetősége komplex fürdőgyógyászati kezelésre ,ami szintén javít az állapotán.itthon ,ha nagyon fáj a háta,a büki fürdősót használja,ami az összes praktika közül a leghatékonyabbnak bizonyult.erről a labdáról is sok jót hallottam már .a vizben való mozgás is jó hatással van az izületekre

Válasz

Pfundt Péterné Manyika üzente 14 éve

A férjemnek súlyos balesete volt évekkel ezelőtt.Azt mondták tolókocsira lessz itélve. nagyon megilyedtem.Ő egyébként egy nagyon aktív, nem hagyja el magát. Aztán a sors úgy hozta , megismerkedtünk a NIKKEN termékekkel, amit szívből ajánlok mindenkinek.A mágneses derékőv, talpbetét, azóta a mindennapi felszereléséhez tartozik, nem maradhat el.Nem mondja meg senkisem, hogy csúnya csípőlapát törése volt. azóta amióta ezeket a termékeket használjuk, sokkal jobban van, nagyon sokat dolgozik. Mi is az energetizált oxigénnel dúsított vizet isszuk, ,,zöld löttyel".
Az egészségügy úgyis haldoklik, magunk kell hogy segítsünk- tegyünk egészségünkért valamit. Ezekről a termékekről nagyon sokat tudnék mesélni, mert az életünket változtatta meg!!

Válasz

Dr. Réthyné Gyenes Hajnalka üzente 14 éve

Több tiszta szűrt vizet iszom, napi 2 litert poharanként elosztva, nem is hiszitek milyen jó fájdalom csillapító! Lúgosítok (én személy szerint: "zöld lötty"-el, grape fruitlé, sok zöldség. Ha van kéznél valaki, enyhe lazító masszázst kérek tőle, ha nincs megfelelő ember, előveszem valamelyik kézi masszírozómat. Végül a nap folyamán 3x15 percre próbálok teljesen ellazulni.

Válasz

csernok anna üzente 14 éve

Minden este megmasszirozzuk egymást a párommal.Kellemes testápoló kenőccsel.Lélekerősítő tréningen is részt veszünk havonta.
Ceragem mastert is ajánlom azoknak aaaaki még tesznek az egészség megőrzéséért. Minden jót Anna miklos

Válasz

Farkasné Gonda Rozália üzente 14 éve

Farkasné Gonda Rozália

Nekem már két gerincműtétem volt,1 nyaki, 1 deréktályi
nagyom sokat fáj a hátam próbálom rendszeresen beiktatni az életembe a mozgást, pedig sokszor nehezemre esik azért is mert túlsúlyos vagyok, meg már nem húszéves.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Volt egy ismerősöm.Annak ha fájt a gerince,valahol a háta,létrán felment a cseresznyefára.Azon volt egy ág,ami derékszögbe nőt ki a törzsből és a térdhajlatánál fogva felsőtestel lefelé csüngött az ágról.Ott ellazulva jobra,balra tekergette a felsőtestét mindaddig,még a leg kegyetlenebb becsipődés is a helyére nem ment.Ahogy én láttam,ez kb 5--10.percet vett igénybe.Bár mijen nevetségesnek is tünt,azeredmény magáért beszélt.Elmondása szerint ő ilyen bajjal soha nemment orvoshoz. Varga Ferenc

Válasz

Malakuczi Mihályné üzente 14 éve

Én gerinctornára járok, ott használjuk is a labdát. Nagyon szuper!!! Ha ez néha nem elég, bekenem Vitagél-lel, remek fájdalomcsillapító! mamyy@freemail.hu

Válasz